Acties

LICHAAMS SCRUBMASSAGE

Nu het zomer is en we vaker wat luchtiger gekleed gaan, is het fijn als de dode huidcellen verwijderd worden van je lichaam. Hiervoor is de scrubmassage heel geschikt.

In 1,5 uur masseer ik met massage olie gecombineerd met scrubzout uw hele lichaam. U kunt van te voren uit diverse geuren kiezen (o.a. lavendel, sinaasappel, sandelhout en eucalyptus). Hiermee verwijder ik al masserend de dode huidcellen en voelt uw huid na afloop zijdezacht aan. Tevens geeft de massage een enorme ontspanning aan het lichaam.

In de maand juli en augustus  van € 85,00 VOOR  € 75,00

 


Regelmatig heb ik een actie, waarmee ik de mensen gelegenheid wil bieden om kennis te maken met mijn diverse massages. Bij contact kunt u aangeven als u de nieuwsbrief wilt ontvangen (vul hiervoor uw e-mailadres in).

Momenteel heb ik een drietal zeer interessante arrangementen voor u:

Duo Arrangement
Vriendinnen Wellness
Sauna arrangement

Klik op  Arrangementen voor meer informatie.

Bel of e-mail voor meer informatie of om te reserveren.

Voor alle acties geldt: niet te gebruiken in combinatie met een andere actie. Alle acties zijn geldig in zowel het Gezondheidscentrum-Plus in Soest als in de wellness praktijk in Putten.

Bel met 06 2240 7158 om gebruik te maken van deze actie of stuur een bericht via mijn contactformulier.

Breng regelmatig een bezoekje aan mijn site en blijf zo op de hoogte van mijn acties. Een e-mailtje sturen kan ook: wellness@adijo.nl