Forever

Forever-Aloe-Vera-producten

 

Bestel de producten van Forever
direct online in de webshop

 

Ik ben distributeur bij FOREVER. Forever is al meer dan 35 jaar geleden opgericht en gespecialiseerd in ALOE VERA producten. Producten van Forever bevatten een hoge concentratie Aloë Vera.

Aloë Vera (Barbadensis Miller) is een plant die in het blad water opslaat en vasthoudt, waarvan de pure gel uit het blad reeds eeuwenlang wordt gebruikt voor verbetering van gezondheid en schoonheid.

Het gebruik van bestrijdingsmiddelen in de producten van Forever wordt vermeden en het gepatenteerde stabilisatieproces zorgt ervoor dat onze Aloë Vera in wezen hetzelfde is als de gel uit het blad. Omdat wij niet afhankelijk zijn van andere leveranciers kunnen we de kwaliteit van onze Aloë Vera garanderen. We beginnen met 100% gel en voegen voldoende andere ingrediënten toe zodat uitzonderlijke kwaliteitsproducten worden gefabriceerd.

Door de veelzijdigheid van Aloë Vera Gel kan dit als drank geconsumeerd worden of op de huid worden aangebracht. Forever producten zijn niet op dieren getest en bewijzen dat de natuur de kracht heeft ons te helpen ons goed te voelen en er stralend uit te zien.

Ons brede assortiment biedt dranken, voedingssupplementen, huidverzorgingsproducten, producten voor persoonlijke verzorging, cosmetica en gewichtsbeheersingsproducten.

 

Direct bestellen?

De Aloë Vera producten van Forever zijn online te bestellen in de webshop. Bestel nu en ervaar het verschil met de producten van Forever Living.

Meer informatie?

Bel met 06 2240 7158 of stuur een bericht via het contactformulier.