Adijo Wellness nu op drie locaties

Sinds enige tijd werk ik niet alleen in Putten maar ook op twee locaties in Soest.

Op maandag, dinsdag en woensdag werk ik in Putten, op donderdag in Soest bij Oranjepark en op vrijdag in het Gezondheidscentrum-Plus in Soest.

Komt overdag niet goed uit om een afspraak te maken? In Putten is het ook mogelijk om in de avond een afspraak te maken!

Afspraak maken?

Bel direct met 06 2240 7158 of stuur een bericht via het contactformulier.

Magnesium Kookboek

Magnesium kookboek

Heeft u last van spierkramp in uw benen?
Of slapeloosheid, hoofdpijn of stress?
Concentratieproblemen, of een depressie?

Het zou maar zo kunnen dat u een tekort heeft aan magnesium. Dit mineraal is onmisbaar voor onze gezondheid. Het wordt niet voor niets ‘de vonk van het leven’ genoemd. Helaas hebben we in onze huidige maatschappij steeds vaker zo’n tekort. Dit boek vertelt u hoe u dat kunt voorkomen of verhelpen. Gezonde voeding is daarbij essentieel. De recepten in dit boek zijn rijk aan magnesium, en makkelijk en snel te maken. U krijgt minder stress en meer energie!

Annelies Dicke (1960) en Floor Mulder (1957) hebben samen het bedrijf Magnesium Forever. Annelies is van oorsprong fysiotherapeut en acupuncturist en runt haar wellnesspraktijk in Putten. Floor is fotonentherapeut en eigenaar van het Gezondheidscentrum-Plus in Soest. In hun werk ontdekten ze dat veel klachten ontstaan door een gebrek aan magnesium én dat er een grote behoefte is aan meer kennis hierover. Met dit boek willen ze alle vragen die leven onder hun klanten beantwoorden. Het boek is te bestellen in de webshop van Magnesium-Forever.

Forever, producten met Aloë Vera

Forever_Aloe_Vera  Forever_aroma_spa

Ik ben distributeur bij FOREVER. Forever is al meer dan 35 jaar geleden opgericht en gespecialiseerd in ALOE VERA producten.

Producten van Forever met een hoge concentratie Aloë Vera zijn hier te koop. Een mooi product om cadeau te geven of om uzelf eens heerlijk te verwennen. Op de Forever pagina vindt u meer informatie over deze hoogwaardige producten.

De Aloë Vera producten van Forever zijn online te bestellen in de webshop.

 

Nieuw Samen uit

duo massage putten

Vanaf heden is het mogelijk om samen met je partner, vriendin, vader of moeder te genieten van een heerlijke duomassage. Deze massages geef ik samen met Floor Mulder, een zeer ervaren masseur die zijn eigen gezondheidscentrum heeft in Soest. De massages kunnen worden uitgebreid tot een compleet welness arrangement met bijvoorbeeld een pakking of gezichtsmassage. Kijk snel op de duomassage pagina voor alle mogelijkheden!

duomassage_welness

Magnesium, het anti-stress mineraal

MAGNESIUM, HET ANTISTRESS MINERAAL !!
70 % van de mensen hebben een magnesiumtekort. Dat komt doordat ons voedsel steeds minder magnesium bevat en ons dieet niet altijd voldoende divers is. Magnesium is een basisbehoefte bij veel klachten, maar ook sporters, zwangere vrouwen en vrouwen in de overgang hebben magnesium extra nodig.
Klachten bij een tekort zijn o.a.:
• Stress
• Reumatische pijnen
• Spierpijn en kramp (o.a. restless legs)
• Vermoeidheid en slapeloosheid
• Huidaandoeningen (psoriasis, eczeem), jeuk en schilfers
• Depressie
• hoofdpijn
ADIJO Wellness is gestart met een behandelplan, waarbij u met 3 weken een enorme verbetering mag verwachten.

Kijk voor meer informatie op de Magnesium pagina of op onze speciale website van Magnesium-Forever.

Workshops Nek- & schoudermassage

massage
Nek en schoudermassage (code 240)  in samenwerking met de Volksuniversiteit Veluwerand (Vuvera)

Massage van nek/schouder kan enorme verlichting geven. Nekklachten komen veel voor en uiten zich in een stijf, vermoeid en pijnlijk gevoel in de nek en de schouders. Vaak gaan deze klachten gepaard met hoofdpijn. Door het stimuleren van de doorbloeding treedt rust, spanning en pijnvermindering op.

In de workshop van 3 uur leer ik u een aantal technieken om een goede nek/schoudermassage te kunnen geven. Er wordt gewerkt in tweetallen.

Specificaties
Type activiteit:  Workshop
Lokatie:  Adijo Welness
Plaats:  Putten
Startdatum:  woensdag, 17 januari 2018
Aantal lessen:  1
Dag:  woensdag
Tijd:  19.00 – 22.00
Docent:  Annelies Dicke
Code:  240
Bedrag in €:  20
Materiaalkosten in €:  10

U kunt uw plaatsen reserveren bij de Volksuniversiteit Veluwerand : www.vuvera.nl.
Wees er snel bij want deze workshops zijn altijd erg geliefd en zitten snel vol!


Naast de samenwerking met de Volksuniversiteit geef ik de workshop ook in kleinere groepen in mijn wellnesspraktijk of op locatie in Putten (minimaal 4 personen). Bij minimaal 8 personen kom ik ook bij u thuis of op kantoor. Op locatie bereken ik binnen Putten geen reiskosten, daarbuiten € 0,27 per kilometer. Het tarief voor de workshop is in kleinere groepen is € 40 per persoon, dit is inclusief syllabus, massageolie, lesmateriaal en koffie/thee met wat lekkers.

Smartphones, tablets en nekklachten

 

koppen
Ongetwijfeld herkent u dit: we zijn elke dag vele uren bezig met onze smartphone e/o tablet.
Deze verkeerde, gebogen houding zorgt voor pijnlijke klachten en verkramping. Het aantal nek-/schouderklachten is dan ook het laatste jaar explosief toegenomen.

Adijo Wellness kan u verlichting geven bij bestaande klachten maar ook voorkomen dat u last krijgt.
Maak een afspraak en u zult ervaren hoe het weer is om een soepele nek en soepel schouder te hebben.

Ook een prima cadeau voor schoolgaande jeugd !
(onderzoek heeft uitgewezen dat jongeren van 15-24 jaar meer dan 3 uur per dag via smartphones / tablets op social media te vinden is.

tlegraaf
Telegraaf artikel over RSI nieuwe stijl

 

Vanaf heden kunt u ook pinnen

Vanaf maandag 10 augustus 2015 kunt u ook pinnen bij Adijo Wellness.

Wel zo makkelijk en vooral wel zo veilig !

 

VVVbonnen

vvv1
Vanaf heden kunt u uw VVVbonnen verzilveren in mijn Wellness.

vvv2