Over mij

Ik ben Annelies Dicke, en heb jarenlang in Putten als fysiotherapeut en acupuncturist gewerkt.
In 2012 heb ik besloten het een en ander te combineren. Aan de Kastanjelaan 23 te Putten (ingang Grieteweg) ben ik gestart met een Wellnesspraktijk, ADIJO Wellness.
WELLNESS is een samentrekking van het Engels Wellbeing en Fitness. Het wordt gebruikt als een verzamelbegrip voor alles wat met ontspanning, genieten, rust en herstellen te maken heeft.

Ik blijf altijd zoeken naar nieuwe uitdagingen welke mijn praktijk kunnen verrijken en dit maakte dat ik me ging verdiepen in het anti-stress mineraal MAGNESIUM. Dit gaf hele nieuwe inzichten en al snel kon ik behandelingen met magnesium combineren in mijn Wellness praktijk.
Samen met Floor Mulder kwam in 2016 het bedrijf Magnesium-Forever van de grond (zie voor meer informatie www.magnesium-forever.nl).

Juist in deze hectische tijd is het van groot belang dat men tijd voor zichzelf neemt en het lichaam en geest in balans houdt. Door mijn achtergrond als fysiotherapeut ben ik in staat om zowel klachtgericht, ontspannend als verzorgend te werken.

U kunt bij mij terecht voor:

  • ONTHAASTEN, het hoofd helemaal leegmaken door diverse massagetechnieken (zie Massages), maar ook met een
  • KLACHT (bv. hoofdpijn/migraine of pijn in rug/nek, maar ook sportmassage). Samen kunnen we er achter komen hoe u het beste met uw klacht om kunt gaan en de behandeling kan dan al snel overgaan van klachtgericht naar ontspannend.
  • STOELMASSAGE
  • EVENEMENTEN, (zowel stoelmassage als massage op een massagebank)
  • MASSAGE OP LOCATIE (zowel stoelmassage als massage op een massagebank). Als u liever de deur niet meer uit wilt na de massage.
  • WORKSHOP NEK/SCHOUDER. Hierin leert u in 3 uur de basistechnieken voor een fijne nek/schoudermassage (zie Workshop)
  • ARRANGEMENTEN VOOR 1, 2, 3 OF 4 – TALLEN

Wilt u meer weten of met mij overleggen welke massage voor u het prettigst en het meest effectief is, neem dan gerust contact met mij op via telefoon of via het contactformulier.